MAX NAPLÓ - Nagy-völgyi Favor kennel

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

MAX NAPLÓ

Max Napló
Max
Muflon gerinc
Max
 V. nap

A nagy túrát követően a barátokkal olyan fáradt voltam hogy péntek délelőtt aludtam és Aurával játszottam a kertben. A délutánt azonban túrázással töltöttük a gazdával. A kétlábúval visszamentünk a tegnapi túránk utolsó szakaszára a zöld+-ra, megkerestem a barátok nyomait és bevallom hiányoztak. Találtam érdekes izgalmas vadnyomokat. A kétlábúm jó formában volt, engedélyezte hogy kövessem a csapát. No hát nem kellett kétszer mondania, azonnal leraktam a fejem és mentem-mentem.

A csámborgás után a gazdával folytattuk utunkat az országos kéken, mindig nagy büszkeség tölti el szívét amikor ezen az úton jár velem. Valami Köves-mező félét emlegetett hogy most arra megyünk. A gazda fergeteges kedvében volt, elengedett egy mezőn. Szaladgáltam, élveztem a napsütést. Találtam apportozni valót mellyel játékra csábítottam a gazdát. Tőlem visszhangzott az egész hegy olyan boldog voltam.

Haza fele menet megmásztam a farakásokat, lyukat ástam a hegybe. Az utolsó métereken tipikusan jellemző módon a kétlábúm már megint visítozott de most fájdalmában, ezután már csak sántíkált utánam.

Szálláson a gazda valami isteni illatút evett és engem is megkínált először furán nézegettem de aztán bekaptam. No azt az érzést nem tudom leírni, az első falat után hatalmas csóválással követeltem a következőt amit meg is kaptam a Gazdától.

Az estét a szomszédokkal töltöttük játszottam Aurával de aztán előkerült a labda és találtam dobáló lelkes embereket. Ez az amit akár egész nap is tudnék csinálni.

A GazdiAnyuval megint csacsogtunk és mivel ő megkért rá így végre rendesen ettem. A gazda boldogságára.
 VI. nap

Ez az utolsó napunk itt, a gazda nagyon boldog hogy megyünk, zsong és pörög. Persze vele együtt én is, voltunk kint a zöld+ sétálni egyet, majd a napot a kertben töltöttem. Sajnos a labdázás közben megsérültem elkezdett vérezni a lehorzsolt lábikóm. Azonnal szóltam a gazdának hogy baj van, aki rohant hozzám majd vitt is be a lakásba hogy ellásson. Továbbra sem szeretem azt a csípős valamit amit rá rak, és most nagyon csípte, ráztam a mancsom. De aztán nagyon jó lett, folytattam a labdázást.

Eljött a pillanat amikor kocsiba ültünk, vonatra tett a gazda az utazást egész jól tűrtem. Itthon eső fogadott a gazda nagy kínlódás árán elcipelte a cuccát, és ott volt GazdiApu. Végre már hogy láthattam Őt, nagyon örültem neki hízelkedtem bújtam hozzá. De a gazda megfogott és betett a bicaj hátuljába, jól becsomagolt és haza hajtott velem. Itthon az üres udvar fogadott, így volt időm egy kicsit szaglászni gyorsan elolvasni a múlt hét történéseit. Aztán a gazda jelére megjelentek a többiek volt nagy boldogság. Bár a gazda szerint megint bunkó voltam. De aztán megláttam GazdiAnyut és GazdiNagyit akiknek nagyon örültem. Majd a lajka lányokkal is játszottam egy kicsit. Nyakiglábhoz még túl fáradt vagyok.

GazdiAnyu isteni vacsorát adott nekem és aztán mentem aludni hozzá.

JÓ itthon lenni végre, jó volt az új helyen sokat szaglásztam játszottam de itthon az igazi.

Wuff Max
Max és Aura
Max menjünk már
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz