MAX NAPLÓ - Nagy-völgyi Favor kennel

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

MAX NAPLÓ

Max Napló
Nyaraltam "szösszenet" ahogy én éltem meg...

5,5 nap Zebegényben... A Börzsöny továbbra is szívem csücske marad. Arra ébredni hogy fél négykor megnyit a madár dalárda és csak csivitelnek egész este 10-ig. Mondják-mondják-mondják mennyei őket hallgatni, a levegőt tényleg harapni lehet. S az ember csak töltődik...

Szállásunk a legideálisabb helyen két túra útvonal kereszteződésében helyezkedett el. Csendes, barátságos, hatalmas kerttel megáldott, s a legfontosabb kutyásokat is szívesen fogadnak. Minden kívánságomat teljesítették. Csak híperlatívuszokban tudok beszélni a Schotti Vendégház-ról.

Max az én tacskalandom, róla is kiderült hogy az évek munkája meghozta gyümölcsét. Képes és tud játszani más kutyákkal, igaz szigorúbb kontroll kell hozzá, de ez a gazda dolga hogy rá figyeljen. Az emberekkel való kapcsolata is sokat fejlődött. Persze vannak még hibák amiket orvosolni, javítolni kell. De legalább tudom hogy mik azok a pontok amik még gyengék mit kell jobban fejleszteni. Büszke vagyok rá ahogy az egész nyaralás alatt viselkedett. Ahogy dolgozott mert azért volt egy kis munka is a pihenés közben. A túráink során canicross övben előttem ment, simán át kelt a zugópatakon a kis deszkákon, fatörzsön.

S a Börzsöny igen a Börzsöny ami miatt mentem, csodálatos erdők, rétek egyvelege. A csörgedező kis patak melynek partján órákat lehet üldögélni és hallgatni amit mesél, de ugyan így vagyok az erdővel is, mert bizony ha oda figyel az ember akkor a fák mesélnek.

Felejthetetlen élményekkel, új barátokat megismerve, csodás napot töltve a régi barátaimmal röppent el ez a pár nap. Muszáj lesz megismételni a dolgot, hogy mikor az a jövő a zenéje. 
Max és én
Börzsöny
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz