Kölykök - Nagy-völgyi Favor kennel

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kölykök

Tisztelt Leendõ Lajka Tulajdonos!

Kennelünkben nem tervezünk kiskutyákat!
De kérem, jól olvassa át s gondolja meg a következõ sorokat!

Ne vásároljon szaporítótól, törzskönyv nélküli kiskutyát!

Bár tény és való hogy nagyon vonzó az olcsó ár, de a tapasztalatok azt bizonyítják hogy "olcsó húsnak híg a leve". Az ilyen kiskutyákat legtöbbször a hazavitel után állatorvoshoz kell hordani (s a legjobb eset ha a kiskutya túléli betegséget, s nem éppen belehal abba), és a doktornak kifizetett összegbõl már egy egészséges, garanciával eladott törzskönyves kis lajkát vehetett volna.

Ne dõljenek be a drága a törzskönyv és azért nem váltjuk ki szövegnek, a kiskutya törzskönyve csak egy oltás árába kerül (5.000,-Ft)! A törzskönyv az ami igazolja hogy a kölyök fajtatiszta és nem keverék!

A kiskutyát SOHA NEM SZABAD ELHOZNI 8 hetes kora elõtt!
A kölyöknek 4-8 hetes kora között van a legnagyobb szüksége a mamájára és testvéreire!

Amit a tenyésztõk ajánlanak, igen sokkal drágább mint a szaporítótól származó kölyök, viszont
a kiskutya ténylegesen fajtatiszta, ezt bizonyítja a származási papírja (törzskönyv) is. Így az ember nyugodt lehet hogy amit vett tényleg lajka és nem egy keverék (mint ahogy az életben ez már elõfordult).
Kiskutyát csak törzskönyvvel, egyedi azonosítóval (chip), minimum 2 oltással és 3-szori féregtelenítéssel , garanciával és szerzõdéssel adja az új családjához. A tenyésztõ a késõbbiek folyamán is figyelemmel kíséri a kölyök sorsát, a gazda bármikor fordulhat hozzá tanácsért, segítségért.

Ezért fontos, hogy a lehetõ legjobb helyrõl vegyünk kiskutyát!

Hiszen egy örök életre választunk társat!
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz