MAX NAPLÓ - Nagy-völgyi Favor kennel

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

MAX NAPLÓ

Max Napló
Jön Nyakigláb
2011. Április 10-22.
A Gazdi ma megbolondult, egy üres fémtálat tett le etetéskor az enyém elõtt és nem nézhettem bele. Nem tudom mit képzel magáról. Gyorsan megettem a vacsorámat gondoltam utána megnézhetem azt a tálat, de csak úgy dörrent a nem szabad.

A Gazdi továbbra is rakosgatja az üres tányért etetéskor és azt mondja menetközben hogy Gl-Amuré. Ki az a Gl-Amur??? S miért nem nézhetem meg azt a tálat? Kibírtam hogy úgy csinálok mint akit nem érdekel; megdicsért. Komolyan mondom a kétlábúak nagyon furák tudnak lenni.

A Gazdi csak nem akar leszokni errõl a tál pakolásról és már kaját is tesz bele. Fogalmam sincs ki az a Gl-Amur, de nem lehet valami éhes mert sose fogy el a tápja a tálból. 
2011. Április 23.

Imádom a kétlábúakat!! Igazi mennyei paradicsom itt élni, hatalmas tejillatú csontjai érkeztek és a GazdiAnyu azonnal nekünk adta õket. Akkora cupákot kaptam hogy nem bírtam arréb húzni.
Max
2011. Április 25.
Valami készülõdik Nagy Vörös és Szürke is zsong. Szürkét kérdeztem errõl azt mondta Gazdi megy el... Így mind a hárman még szorosabban bújtunk hozzá esténként.

2011. Április 29.
A Gazdi és GazdiApu összecsomagolt és elmentek. Mi pedig itthon maradtunk. Vérig vagyok sértve mert láttam amikor elrakta a pórázt de nem mentünk sehova. Ha haza jön nagyon fogok rá haragudni.

2011. Április 30.
Már nem haragszom jó lenne ha végre itthon lennének. Egész éjszaka kint aludtunk a kapuban Nagy Vörös, Szürke meg Én . (Szürke jó puha egyáltalán nem fáztam)

Gazdi telefonált mondta Szürke nagy visongás közepette. S tényleg jött GazdiAnyu aki felrakta ránk a pórázokat.

Megérkeztek vuuuuuuuuuuuuuu-vauuuuuuuuuuuuuuuuu

a Gazdinak fura szaga van, már nem vagyok kedves kezd bennem feltámadni valami mérhetetlen düh grrrrrrrrrrr s ekkor megláttam õt és elborult az agyam és megakartam enni. Aztán gyorsan magamhoz tértem miután a levegõben találtam magam és a Gazdi nem épp a legszebb tekintetével gyilkolt meg és vágott miszlikbe.

Szájkosárban ülök itthon, én pfff mert megjött ez a Nyakigláb akinek Gl-Amur a neve grrrrrrrrr ha leveszik a kosarat úgyis megölöm grrrr gyilkos szándékomat GazdiApu hatalmas tenyere hasította ketté, aki figyelmeztetett és megfenyegetett...

Én aki itthon vagyok ülök a kanapémon, s vérig sértõdve szemlélem a világot. Ez a Nyakigláb gyerek igen helyes, Szürke milyen jót játszik vele. Lehet hogy nekem is meg kellene próbálni. A Gazdi mint ha fejembe látna elenged, rajtam van a kosár. De most az sem érdekel.

Fogócskázom Nyakiglábbal, ez jóóó, fussuuunk, szia Gazdi futok... s a Gazdi nevet és dicsér. Nohát Nyakigláb még sem ellenség.

2011. Május 01.
Nyakigláb nem álom volt, még mindig itt van. A gazdi hagyott minket szabadon játszani. Csak kiabál hogy ne legyek durva - éééén nem is tudok durva lenni hisz a lyukkészítés bõrbe az nem durvaság vagy igen?!-, s ne húzzam a fülét farkát mert megjárom. A gazdit csúfol kinevettem....

A délutáni fogócskában Nyakigláb áldozata lettem. Én a büszke tacskó... Nyakigláb bekapta a nyakam miután csúnyán meghúzgáltam az övét, és lenyomott, bennem akadt a szusz úgy megdöbbentem.
Gl-Amur és Max
A gazdi azonnal a segítségemre sietett, de ahelyett hogy simit kaptam volna a nyakacskámra még õ is megkorholt. Közölte hogy õ megmondta. Megmondta, megmondta be is fejezem a játékot Nyakiglábbal nem szeretem.

Nem bírom ki muszáj vele futnom ahogy néz és hív, nem bírnak a lábaim magukkal. Pedig én még mindig haragszom rá ...

Max
Gl-Amur és Max
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz