Tunguzkai-Vadász Brónya - Nagy-völgyi Favor kennel

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tunguzkai-Vadász Brónya

In Memoriam
született: 2001. március 03.
meghalt: 2015.  május 01.

Vaddisznós munkavizsga
Kitűnő


Brónya kutyámat szüleimtõl kaptam Favor halála után. Õ volt az aki velem volt minden könnycseppben s minden mosolyban, velem volt mindig s mindenkor. Összeforrtunk, õ lett a Lelkem. Bró kutyám rendszeresen treeingel, illetve Édesanyám vezetésével sikeres disznós vizsgát tett. Bró igazi energia bomba, fáradhatatlan mindig tettre kész, keverék kutyáim soha sem játszottak vele. Így nagyon örült amikor végre valaki hazaért s játszott vele. De még így sem tudtuk teljesen lefárasztani.

2002. Karácsonya elõtt 10 nappal Brónyus megkapta tõlem ajándékát, s ez az ajándék egy életre szól. Bronco kapott egy kiskutyát Indra személyében. Nem mondhatnám hogy nagy örömmel fogadta, hiszen kezdésnek jól megcsípte, de estére már a játék heves ugatásaival volt tele az udvar. Azóta elválaszthatatlanok lettek. Brónyus nem unatkozik Indra mellett, mindig találnak valamit amivel lehet játszani. Brónyus boldog kutya, hibája miatt nem marad ki semmibõl, családunk tagjaként jön és szurkol Indinek a kiállításokon, illetve jön velünk minden felé.

Tökéletes vadász, elsõsorban apróvadakra szeret vadászni, de a nagy vadak terén is bizonyított. Vadászat terén lelkes, pörgõs, a csapákat azonban higgadtan teljesíti.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz