2015.07.10. Max - Nagy-völgyi Favor kennel

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

2015.07.10. Max

Hírek > 2015
TITKOS NAPLÓ, OLVASÁS CSAK KÜLÖNLEGES ENGEDÉLLYEL

Max Napló

Ma van a szülinapom, szülinapom... Ez az a nap amikor megismertem a családom. Már nagyon rég volt 5 éve. Azóta sok minden történt velem.

Sok mindent megtanultam és megismertem. Lettek barátaim, ellenségeim. Voltam egyszer nyaralni a Börzsönyben. (A gazdi amúgy csak egyszer volt nyaralni, akkor is én voltam vele, a Börzsöny meg jó hely)

Ez az év nem kezdődött jól. Eltűnt az életemből Szürke, Nagyvörös (Indra, Brónya) és a Nagymama...

Csak mi maradtunk Nyakiglábbal (Gl-Amur). Nehéz ezt feldolgozni, de a gazdi igyekszik a kedvünkben járni.

Panaszra nincs okom, továbbra is tökéletes a kiszolgálásom. Húst eszem, rágcsálni való húsos csontokat. Meg kekszet és jutalomfalatokat amikor tanulunk, játszunk vagy csak úgy.

Ma kaptam egy úúúúúúúúúúúúúúj LLALLAABBBDÁÁÁÁT!

Max
Secret diary, reading only with special permit!!!!
Max diary

Today is my birthday, my birthday ... This is the day, when I met my family. It was 5 years ago. Since then, much has happened to me.

I learned a lot and got to know. They became friends, enemies. I was once on vacation in the Börzsöny. (The owner was on vacation anyway only once, even I was with her too, the Börzsöny is a good place)

This year did not start well. Grey, Big Red (Grey was Indra, Big Red was Brónya) and Grandma's gone...

Only we stayed with Longshanks (Longshanks is GI-Amur). It is difficult to process, but the owner is trying to go in our favor.

I have no reason to complain, I will continue to perfect the server. I eat meat, allways get bisquits and treats when learn, play or just... Oh yes my favourite the chewy meatbones.

Today I got neew baaaaaaaaaalllllllllllllllllllllll.

Max
Max
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz