2015.05.22 Újra kezdés - Nagy-völgyi Favor kennel

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

2015.05.22 Újra kezdés

Hírek > 2015
Vannak az ember életében fejezetek, korszakok melyek megváltoztatják az életét.

Egy korszak most lezárult, elvesztettem életem két legfontosabb kutyáját. Nem ők voltak az elsők sajnos, de mégis hatalmas törés keletkezett bennem. A tátongó szakadék a lelkemben mint a fortyogó vulkán tépi a belsőm. Az idő majd segít, micsoda hülyeség… Az idő csak a vulkán forrását enyhíti de a szakadék örökre megmarad, melyet nem lehet áthidalni.

A fájdalom még mindig könnyeket csal arcomra, sokáig így lesz még. Lehet hogy évek telnek majd így mire háborgó lelkem megleli békéjét. De a könnyeimet a szél szárítja, vagy egy puha bunda rejti el a nagy világ elől. Erősnek kell lenni, mert a világ nem érti bánatom. Mit is tudhat egy földi halandó arról a szeretettről amit egy négylábú társ, barát, családtag tud adni. Ki veled van minden percben aki tényleg azért van, hogy boldoggá tegyen, nem hánytorgatja fel a hibáim, szeret és elfogad úgy ahogy vagyok.

Egy korszak örökre lezárult, álmodtam de az élet az álmokat felülírta. A Nagy-völgyi Favor kennel alapító szukái örökre elhagyták a földi létet. Emlékük bennem él tovább, s míg szívem dobog addig az emlékük is élni fog. Sokat köszönhetek eme két szépségnek, sok-sok közös élményt, sikert, vadászatot. S persze küzdelmeket hiszen leküzdöttünk együtt egy csomó betegséget…

Az élet kegyetlen, de nem temethetjük be magunkat a veszteség okozta fájdalomba. Bár mennyire is fáj hiányuk, tovább kell lépnünk, el kell engednünk, el kell halványítanunk magunkban az évek alatt berögzült szokásokat, mondatokat, kedvenc ételeket. Nem egyszerű feladat ez, de muszáj…

Az életem történetében mely szervesen összefonódik a falkáméval, most egy új fejezet kezdődik. Egy tiszta hófehér lap melynek történetét az élet írja, remélem hosszú és tartalmas lesz Gl-Amurral és Max-szal.
Gl-Amur és Max
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz