Indra, Indra - Nagy-völgyi Favor kennel

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Indra, Indra

Hírek > 2015
Indra, Indra

Méltón illik búcsúzni, egy ilyen nemes kutyától.......

Kinézek az ablakon, a Gl-Amur a homokdomb tetején áll vizsgálja az Indra által kapart lyukakat, majd belegömbölyödik az egyikbe. Tegnap még játszottak...

Indra csodálatos volt, hihetetlen szociális érzékkel megáldott kutya volt. Segített nekem fenntartani a falka egyensúlyát. Mert nincs mit szépíteni Max problémás kutya amit a falkatársain ver le, igen keményen. Indra ezt a feszültséget oldotta Maxban, békítette a fiúkat ha szükséges volt. Egyenlőre nem látom, tudom hogyan fogom nélküle megtalálni a falka egyensúlyát...

Indra Anyum testőre volt, óvta, védte Őt. Ők egy hullámhosszon rezegtek.Igazán az Ő kutyája volt.

Indra mindenkit imádott legyen kisbaba, sieder, felnőtt, idős. Neki mindegy volt, Ő az egész világot szerette. Sajnos Izabell  és Flóra már soha nem találkozhatnak az én bundás barátommal. Pedig nagyon vártam a tavaszt, hogy a két lányzó ismeretséget köthessen Indrával. S Indra is milyen boldog lett volna.

Indra nekem a reményt és az álmot adta. Reményt hogy egyszer majd kiskutyákat nevelünk de ez sok okból -s ezek az okok nem rajta múltak- nem jött össze. Majd az álmot adta nekem Gl-Amurban.

Indra kiállításokon is sikeresen szerepelt hiszen
Fiatal Európagyőztes'03 és Fajtagyőztes -nem volt egy éves-
Vice Európa Champion - CACA, Res.CACIB-
Reserve Best of Group
6* CAC - 5*HFGY
1 * Reserve CACIB
Hungaria Príma Junior
Szentes Szépe és Bajnoka címeket szerzett. A kiállításokat aztán abba hagytuk nem vonzott minket a tény, hogy folyamatosan egymaga van. Mert sok kutyából szép győzni mint amikor Fiatal Európagyőztes és Fajtagyőztes lett.

Kiváló vadász volt, imádott treeingelni. A vércsapán is szépen dolgozott. Imádta a Köröst, ki nem lehetett robbantani a folyóból. Emiatt kezdtem el vele gyakorolni a vizi apport munkát, ügyesen és lelkesen dolgozott négy dummyval is. Megtanította Maxot úszni, Glamit rávette hogy ne vizen járjon hanem inkább pacsázzon benne.

Indra imádta a dogdancing elemeket, lelkes volt. Most hogy idős lett, igyekeztem őt Brónyával együtt intelligencia játékokkal fárasztani. A két hete szerzett játékok lettek a kedvencei, mancsaival húzta magához hogy megint Ő jöjjön.

Rengeteg emlék, érzés kavarog bennem a mérhetetlen fájdalom mellett. Indra csodálatos volt, nagyon fog hiányozni Nekem, a Családnak, a Falkának. Automatikusan keresem, kutatom merre van. Ez még sokáig így fog maradni.

Indra kincsem köszönöm ezt a csodálatos 12 évet 4 hónapot 6 napot neked. Köszönöm, hogy velünk éltél, hogy erőt adtál, hogy mellettem voltál.

Nyugodj békében Kislány 
Indra in memoriam
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz